Regiodagen rn-l

Verdeeld over twee bijeenkomsten ontvingen we de colleges en raadsleden van de 8 Noord-Limburgse gemeenten op de Brightlands Campus Greenport Venlo. Om de Gezondste Regio te worden is het belangrijk dat bestuurders elkaar ontmoeten, het gesprek voeren over de toekomst van Noord-Limburg en letterlijk zien en voelen welke fantastische initiatieven onze regio rijk is.

Placeholder for Regio proeverij 14 juni 2022Regio proeverij 14 juni 2022

Regioproeverij 

Tijdens de ‘Regio proeverij’ hebben de collegeleden van de 8 Noord-Limburgse gemeenten letterlijk en figuurlijk geproefd aan de parels die onze regio te bieden heeft! Het centrale thema was Voeding en Gezondheid.

Leerlingen van Gilde Food & Hospitality College, de kids van Kokkerelli/Stichting Kids University for Cooking toverden overheerlijke lekkernijen op tafel. Tussendoor presenteerden zes gastsprekers hun bijzondere project én de toegevoegde waarde ervan voor onze regio! En dat op een inspirerende locatie waar alles draait om het ontwikkelen en produceren van gezonde voeding.

We bedanken iedereen die aan deze regioproeverij hebben meegewerkt.

Regiotour

Op 7 juli vond de eerste fysieke regiobijeenkomst plaats voor raadsleden van de overheidssamenwerking Regio Noord-Limburg.

De raadsleden werden ontvangen op Brightlands Campus Greenport Venlo en bijgepraat over de regionale samenwerking in Noord-Limburg. Birgit Teunissen gaf hen een inkijkje in de activiteiten en ontwikkelingen die op de campus plaatsvinden en wat dit voor onze regio betekent. Daarna stonden enkele locatie bezoeken aan gezonde initiatieven op het programma.

Wij kijken terug op een waardevolle avond met een gevarieerd programma. Er was ruimte voor inhoud, kennismaking én letterlijk te zien en te voelen waar initiatiefnemers in onze regio mee bezig zijn en wat hen drijft.

We bedanken in het bijzonder de initiatiefnemers die hun deuren voor ons openden!

Het laatste nieuws in uw mailbox?

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief.