Gratis gezondheidsprogramma voor inwoners Noord-Limburg

Regio Noord-Limburg investeert in de gezondheid van haar inwoners en stelt het gezondheidsprogramma van Greenhabit gratis beschikbaar. Speciaal voor inwoners van Noord-Limburg zijn 100 gratis plekken gereserveerd.

Placeholder for Greenhabit gezondheidsprogrammaGreenhabit gezondheidsprogramma

Meld je snel aan!

Heb je een hogere bloeddruk, overgewicht of ben je herstellende van een (hart)operatie? Dan is het 12-weekse programma misschien iets voor jou! Je leert dan ook hoe je gezonde gewoonten volhoudt.

Greenhabit is een wetenschappelijk bewezen programma en stimuleert mensen om gezond ouder te worden. Door duurzame gedragsverandering wordt de inzet van zorg voorkomen of uitgesteld en worden mensen via zelfregie van hun gezondheid weer veerkrachtiger en vitaler.

Hoe werkt het programma?

Na aanmeldingontvang je een pakket met het Greenhabit boek, een waterfles en ingepakte beloningen. Daarbij download je de app en nodig je een vriend of familielid uit. Met deze persoon doorloop je samen het programma in 12 weken. Het programma lijkt op een adventskalender waarbij je dagelijks uitdagingen, uitleg en informatie krijgt om nieuwe gewoontes aan te leren. Het uitvoeren van de opdrachten en lezen van berichten levert punten op. Als je genoeg punten hebt, mag je een beloning uit de box van Greenhabit openmaken. Het Greenhabit programma ondersteunt je niet alleen bij het halen van je doelen op het gebied van gezondheid, maar ook bij je persoonlijke ontwikkeling.

Het laatste nieuws in uw mailbox?

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief.