Stichting 'Wat kies jij?'

Wij willen van Noord-Limburg de gezondste regio van Europa maken. Een regio waarin scholen, verenigingen, bedrijven en de omgeving samenwerken om alle 280.000 inwoners te inspireren tot gezond worden én blijven. Met aansprekende voorbeelden uit de regio en handige informatie laten we je op dit platform zien hoe je gezonder en bewuster kunt leven. En dat niet alleen: we helpen je ook om een plan te maken. Zo kun je direct aan de slag, op een manier die bij jou past.

Placeholder for WKJ Caroline aangepastWKJ Caroline aangepast

Een gezonde regio creëren we samen

Onze missie is om de 280.000 inwoners van Noord-Limburg te inspireren, informeren en activeren tot het maken van gezonde keuzes. Dit doen we onder andere door zoveel mogelijk mensen en initiatieven aan het woord laten om te laten zien hoe zij zich inzetten voor een gezondere regio.

'Wat kies jij?'

Resultaten / Doelstellingen

  • Stichting ‘Wat Kies Jij?’ verweeft het gedachtegoed van Positieve Gezondheid actief in haar projecten om op deze manier de 280.000 inwoners van Noord-Limburg hiermee kennis te laten maken.
  • Door zoveel mogelijk mensen en initiatieven aan het woord laten om te laten zien hoe zij zich inzetten voor een gezondere regio, hopen wij 280.000 inwoners te inspireren. Op deze manier dragen we bij aan gemeenschapsontwikkeling.

Initiatiefnemer(s)

Placeholder for Wat kies jij 2Wat kies jij 2

Stichting 'Wat kies jij?'

Meer weten of aanhaken?

Op zoek naar meer informatie over ‘Wat kies jij?’ of wilt u zelf een bijdrage leveren?

Neem contact op met Caroline Kortooms, Gezondheidsmaker bij 'Wat kies jij?'

Ron Genders

Programmamanager-Proces
Vitaal en gezond

Daniëlle Damoiseaux

Programmamanager-Ontwikkeling

Vitaal en gezond

Het laatste nieuws in uw mailbox?

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief.