Koninklijk bezoek blijft bijzonder!

Donderdag 27 mei 2021 bezochten Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima de regio Noord-Limburg. Het is altijd erg bijzonder om koninklijk bezoek te ontvangen.

Placeholder for Koning en koningin op bezoek in Noord-LimburgKoning en koningin op bezoek in Noord-Limburg

Het programma stond in het teken van positieve gezondheid en de gezamenlijke ambitie om de gezondste regio van Nederland te worden. Het koninklijk paar werd hartelijk ontvangen op de Brightlands Campus Greenport Venlo, de innovatieve hotspot voor een gezondere toekomst door gezonde en veilige voeding.

Daarna brachten ze een inspirerend cultuurbezoek aan Stichting Passiespelen in Tegelen. Vervolgens naar Nationaal Park de Maasduinen in Bergen, waar ze wandelend genoten van de natuur en de gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum. De tour eindigde in Venray en spraken met professionals en jongeren over de mentale weerbaarheid van jongeren.

Al met al een mooi en gevarieerd programma. We hopen dat ze geïnspireerd en positief terugkijken op het bezoek aan Noord-Limburg. Ons heeft het in ieder geval geïnspireerd om door te gaan met onze gezamenlijke ambitie om de gezondste regio van Nederland te worden.

Het laatste nieuws in uw mailbox?

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief.