Samen werken aan 1 ambitie met 100 projecten vóór, dóór en ín Noord-Limburg

Omdat wij geloven dat investeren in de toekomst loont en kansen met zich meebrengt.

De colleges van B&W en gedeputeerde Staten geven groen licht voor de tweede ronde aan projecten om van Noord-Limburg de gezondste regio te maken.

Placeholder for Vitaal en gezond 347866076 1Vitaal en gezond 347866076 1

Het afgelopen jaar is er hard gewerkt aan de uitwerking van de Regio Deal en de Investeringsagenda. Er ligt nu een mooi pakket aan projecten die allemaal bijdragen aan de ambitie om de gezondste regio te worden. De colleges van B&W en Gedeputeerde Staten van Limburg hebben inmiddels groen licht gegeven voor maar liefst 100 projecten. Een heel erg mooi resultaat voor onze regio. Een aantal projecten is al gestart en andere worden nog voorgelegd aan de gemeenteraden.

De Regio Deal Noord-Limburg is een samenwerking tussen de Rijksoverheid, Provincie Limburg, rn-l en partners. De Investeringsagenda Noord-Limburg is een samenwerking tussen de Provincie Limburg, rn-l en partners.

Gezondheid is de essentie van ons bestaan. Daarom komen we in de regio Noord-Limburg samen in beweging.

Samenwerking met partners

De ambitie om de gezondste regio te worden, wordt breed gedragen. Welzijn en welvaart gaan hand in hand. Dat kan alleen in een gezonde regio waar je prettig woont, werkt, leert en onderneemt. Daarom komen we in Noord-Limburg samen in beweging. Ondernemers, maatschappelijke partners, onderwijsinstellingen en inwoners vormen samen een sterk netwerk om deze ambitie in de praktijk te brengen. Vanuit hun eigen aandachtsgebied zijn zij betrokken bij de totstandkoming en uitvoering van de projecten. De investering en betrokkenheid van deze partners is erg groot en de sleutel tot succes.

Het laatste nieuws in uw mailbox?

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief.